O nama

Ukoliko ste korisnik UniCredit Visa kartica, ostvarujete dodatni popust na ponude sa Citydeal.ba i to samo klikom na ponudu na stranici. Odabirom ponude na našoj stranici platiunicreditkarticom.ba, proces kupovine će vas odvesti na jednu od partnerskih web stranica gdje ćete moći jednostavno završiti online plaćanje uz visoku razinu sigurnosti i zaštite od neovlaštenog korištenja kartica. Popusti i ostale pogodnosti se odobravaju za svaku kupovinu Visa karticama UniCredit Banke: Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving, Zlatnom Visa karticom te Visa Business Electron karticom, od 10.03.2017. godine

platiunicreditkarticom.ba je agregator ponuda sa sajtova za grupnu kupovinu: CityDeal. Stranica je kreirana s ciljem da se klijentima korisnicima UniCredit kartica Visa brenda omogući dodatni popust na već postojeće iznose popusta. Ponude CityDeal  na platiunicreditkarticom.ba stavljene su u obliku linka preko kojeg možete doći direktno na odabrani sajt, a pri tom uštedjeti. Uz plaćanje UniCredit Visa karticama osjećajte se sigurno! Želimo Vam užitak kupovine!

UniCredit UniCredit Bank d.d. Mostar je registrirana poslovna banka sa sjedištem u Bosni i Hercegovini. Ukupnom aktivom od 4,4 milijarde KM i kapitalom od 719,4 miliona KM, Banka danas posluje kroz mrežu od 78 poslovnica koja pokriva čitav teritorij Bosne i Hercegovine, što proizvode i usluge UniCredit Bank čini dostupnim svakom klijentu, u svim većim gradovima i mjestima u Bosni i Hercegovini. UniCredit Bank je vodeća banka u Bosni i Hercegovini po većini pokazatelja poslovanja. (podaci sa 31.12.2015.). UniCredit Bank pruža cjelokupnu paletu bankovnih usluga koje uključuju poslovanje s pravnim osobama, građanima i financijskim institucijama, poslovanje s inozemstvom, te usluge investicijskog bankarstva. Svoj poslovni uspjeh temelji na kontinuiranom podizanju kvalitete usluga i kreiranju proizvoda prema potrebama financijskog tržišta, pri čemu u središte svog poslovanja uvijek stavlja klijenta. Uz uslužni model rada, kojim je osiguran segmentni pristup svakom klijentu i jednostavnost i efikasnost u pružanju usluga, UniCredit Bank uživa reputaciju stabilnog i pouzdanog partnera na tržištu Bosne i Hercegovine. Pripadnost Grupi UniCredit dodatno doprinosi snazi i stabilnosti UniCredit Bank.

CityDeal – Citydeal.ba je je prvi bosanskohercegovački portal grupne kupovine koji nudi interaktivnu uslugu grupne kupovine. Početkom 2012. godine kompanija Grupa 24 vrši akviziciju sa CityDeal-om, te potpisivanjem strateškog ugovora sa kompanijom Avaz Rotto Press zajednički kreću u osvajanje bosanskohercegovačkog tržišta. Misija od početaka poslovanja je „biti najbolji u onome što radimo“. Tražite kvalitet i inovativnost, CityDeal je tu da Vam pruži najbolje od najboljeg. „Težimo izvrsnosti i trudimo se biti dio svakodnevnog izbora pri Vašoj kupovini u Vašem gradu“ U potpunosti su usmjereni prema svojim korisnicima te Vam svakodnevno nude zanimljive ponude u Vašem gradu sa popustima od 50 % pa čak i do 90%!