Sigurna kupovina
Sigurna kupovina putem Interneta:

Kupovina putem Interneta Vam na dohvat ruke pruža pristup velikom izboru roba i usluga koje možete platiti uživajući u udobnosti vlastitog doma. Zaboravite na gužve i čekanje u redovima, jer Vas samo par klikova dijeli od kupovine. Internet kupovina Vam je dostupna 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu, i sami birate najpogodnije vrijeme Vaše kupovine.

master visa
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su sve kartice izdanja UniCredit Bank d.d. od sada uključene u 3-D Secure protokol (Mastercard SecureCode i Verified by Visa), koji predstavlja veću sigurnost pri kupovini na Internetu, a propisale su ga globalne kartične kuće Visa i Mastercard.

UniCredit Banka je prva banka u BiH koja je implementirala VCAS 3-D Secure platformu, uslugu kartične kompanije koja prilikom kupovine putem Interneta Visa i Mastercard debitnim i kreditnim karticama garantira još veću razinu sigurnosti i zaštitu od neovlaštenog korištenja.

Svaka platna kartica izdanja UniCredit Bank d.d. je sada automatski uključena u 3-D Secure protokol, što znači da za uključivanje kartice u ovaj protokol nisu potrebne nikakve dodatne prijave od korisnika kartice. Da biste sigurno plaćali putem Interneta u sklopu 3-D Secure protokola nije Vam potrebna dodatna oprema u vidu tokena niti bilo kakav dodatan softver.

Verified by Visa:

Uz pomoć jedinstvenog aplikativnog modela svaka transakcija plaćanja na Internetu se automatski posebno analizira i procjenjuje njezina rizičnost, sve to u samo nekoliko sekundi tijekom plaćanja

Ukoliko se ispostavi da je aplikativni model određenu transakciju prepoznao kao rizičniju, na Vašem ekranu će se pojaviti poruka koja će Vas uputiti da napravite dodatnu potvrdu transakcije pozivom na broj telefona UniCredit Bank i to 080 081 051 (besplatan za pozive iz Bosne i Hercegovine) ili +387 36 312 695 (za pozive izvan Bosne i Hercegovine). Ovaj broj telefona raspoloživ je 24 sata dnevno. Po uspješnoj dodatnoj provjeri bit će omogućeno daljnje provođenje transakcije.

Da bi sigurnost kupovine putem Interneta bila maksimalna, svoju kupovinu provodite na svim stranicama označenim znakom Mastercard SecureCode ili Verified by Visa.